Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за месец юли.

...
Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за месец юли.
Коментари Харесай

Нумерологичният хороскоп за месец юли е тук!

Невена Христова от  ни показва нумерологичната си прогноза за месец юли. Изчислете персоналната си година и вижте какво ви чака!

Ето по какъв начин: 

Нашата персонална година настава на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната – в случай че не сме родени на 1 януари. Изчисляваме я като вземем датата на последния си рожден ден и съберем всички числа в нея, след което редуцираме до приемане на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, финален рожден ден: 5.11.2018, 5+1+1+2+0+1+8=18=1+8=9. Личната година на този човек е под осцилация 9 и тя продължава до идващия му рожден ден на 5.11.2019 година

 

2/07 – Новолуние и цялостно слънчево затъмнение в Рак – ден за посаждане на стремежи

17/07 – Пълнолуние и лунно затъмнение в Козирог – ден за отричане от нездравословни привички

7/07 – 31/07 – Ретрограден Меркурий

 

Лична година 1

В твоята персонална година на ново начало ти следва месец на облаги и резултати. Не бързай да харчиш всичко или да инвестираш преждевременно, а задели част от сумата. Повечето работа ще значи и повече доходи. Заради затъмненията и ретроградността на Меркурий не те поучавам да започваш изцяло нови неща през месеца. Особено мощните ти в веществен проект дни са 9, 18 и 27. Импулсът за нещо ново ще е мощен на 2, 11, 20 и 29, овладей го!

Лична година 2

В твоята персонална година на деликатност и компромисност ще имаш един по-емоционален и завършващ юли. Опитай се да насрочиш отпуска или отмора за този интервал и никога не започвай нещо значимо. Използвай интервала, с цел да се откажеш от нездравословни привички и несъответствуващи хора в обкръжението си, както и с цел да обмислиш съществено новите си проекти. Дните, подобаващи за диалози и срещи, са 3, 12, 21 и 30. По-трудни са 1, 10, 19 и 28.

Лична година 3

В твоята година на другарство и нови контакти ще имаш шанса за ново начало. Нека то бъде в мисловната сфера, тъй като месецът не е подобаващ за дейни нововъведения в материалния свят. Ще имаш срещи със остарели другари и познати и опция за възобновяване и тотално спиране на връзките с тях. Резултатните ти дни са 5, 14 и 23. Не започвай значими нови неща, изключително на 9, 18 и 27.

Лична година 4

В твоята персонална година, обвързвана с повече компликации и проблеми, ще имаш опция да се оставиш на течението и просто да наблюдаваш какво се случва. Пусни контрола, който толкоз крепко си стиснал, и се остави на милостта и мъдростта на Вселената. Не започвай нови неща, само че си пожелай нещо и наблюдавай какво се случва. Твоите магични дни, в случай че успееш да следваш препоръките, са 9, 18 и 27. Трудностите ще са повече на 2, 11, 20 и 29.

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР